Komite Sekolah

  • Ketua: Ir. Sugeng
  • Sekretaris: Sulastri
  • Bendahara: Sariyatin
  • Anggota :
    1. Wahyu Nuraeni
    2. Endang Sumiyati
    3. Wiwit